Bright Data Review 2024šŸ„‡ Is het de beste proxyservice? (Voor-en nadelen)

Bright Data

Algemeen oordeel

De revolutionaire proxyservice en het unieke P2P-netwerk van authentieke residentiƫle en mobiele IP's maken het de beste optie voor sociale-mediabedrijven en influencers die proberen te concurreren in de hypercompetitieve industrie van vandaag. Concluderend: als u een bedrijf bent dat op zoek is naar datagestuurde inzichten en concurrentie-intelligentie, Bright Data is een uitstekende keuze.
8.9

Uit 10

VOORDELEN

  • 99.99% netwerk-uptime
  • Wereldwijde geodistributie
  • Volledig compatibel en gepatenteerd
  • 24/7 professionele ondersteuning
  • Onbeperkt aantal gelijktijdige sessies
  • Bright Data biedt mobiele IP's om gebruikers vooruit te helpen

NADELEN

  • Meer prijsopties nodig
  • Niet de goedkoopste aanbieder online
  • Installatie kan ingewikkeld zijn

BEOORDELING:

Prijs: ā‚¬ 1.99

Welkom bij mijn Bright Data Beoordeling, waar ik zal uitleggen waarom ik dol ben op deze proxyservice.

Bent u op zoek naar de meest actuele informatie om uw bedrijf te verbeteren?

Heeft u behoefte aan de meest actuele informatie over uw bedrijf? Ik begrijp uw angst en ik ben hier om u te helpen.

Oplossing: Bright Data biedt wereldwijd de meest nauwkeurige en volledige informatie. Bright Data Het doel is om technologische oplossingen te bieden die bedrijven helpen bij het snel verzamelen en analyseren van nauwkeurige gegevens, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om essentiƫle zakelijke beslissingen te nemen.

  Bottom Line vooraf: 

Na gebruik Bright Data voor meer dan 2 jaarIk kan met vertrouwen zeggen dat het ruimschoots aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Dankzij de informatie die ik verzamelde, kon ik mijn advertentiestrategieƫn verfijnen, mijn productverkoop stimuleren en nieuwe markten betreden.

Enkele van de vele redenen waarom ik dol ben Bright Data zijn als volgt:

  • Ik kan gegevens van websites schrapen zonder te worden beperkt met behulp van de residentiĆ«le IP's die worden verstrekt door Bright Data. Ik kan nu de hoogste kwaliteit van de gegevensverzameling garanderen.
  • gebruik Bright DataDankzij het uitgebreide netwerk van residentiĆ«le IP's kan ik informatie van websites in elk land ter wereld verzamelen.
  • Bright Data is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en intuĆÆtief. Het kost mij helemaal geen tijd om een ā€‹ā€‹schraptaak ā€‹ā€‹op te starten.
  • Bright Data is uiterst betrouwbaar. De service is voor mij altijd betrouwbaar geweest.
  • Ik raad Bright Data als een betrouwbare proxyservice die u van actuele informatie voorziet.

Hier is een voorbeeld van hoe ik het heb gebruikt Bright Data om mijn bedrijf te verbeteren:

gebruik Bright Data, kon ik Google Maps schrapen voor details over elk bedrijf in mijn omgeving. Met deze informatie in de hand kon ik een lijst met lokale bedrijven op mijn site samenstellen. Deze directory heeft mij geholpen meer bezoekers naar mijn website te trekken en meer leads voor mijn bedrijf te genereren.

Bright Data Beoordeling

Is Bright Data Is er iets goeds?

Bright Data maakt gegevensextractie mogelijk voor bedrijven over de hele wereld door hen te voorzien van realtime gegevens.

Hun schraper is ontwikkeld om bedrijven over de hele wereld te helpen. Daarmee bieden ze een platform aan andere scrapers en marketeers, die hun data nu eenvoudig efficiƫnt kunnen gebruiken.

Gegevensschrapen groeit elke dag en Bright Data stelt bedrijven in staat hun dagelijkse activiteiten snel uit te voeren door geautomatiseerde intelligente tools te bieden waarmee marketeers en online retailers de meest nauwkeurige gegevens uit openbare registers kunnen halen.

U krijgt nauwkeurige, actuele informatie over belangrijke onderwerpen zoals bevolkingsgroei, IP's en SIP's, locatiegebaseerde evenementen en het weer.

Bright Data Algemene informatie

Land Israƫl
Opgericht 2014
Proxy-netwerken Datacenter (gedeeld, toegewijd, roterend) ISP (gedeeld, toegewijd, roterend) Residentieel Mobiel
Webschrapers API's voor algemene doeleinden en zoekmachines Web Scraper IDE
Andere datadiensten Datasets, e-commerce-inzichten
Prijsbereik Premium
Beginprijs $1
Prijsmodel Abonnement, betaal naar gebruik
Betaalmethoden PayPal, creditcard, overboeking, AliPay, Payoneer
proces 7 dagen voor bedrijven

Over Bright Data 

Bright Data is een proxy-aanbieder voor consumenten die in veel opzichten beter presteert dan zijn concurrenten. Het aantal IP-adressen en de landen waarin ze zich bevinden, maken het tot 's werelds grootste netwerk van proxyservers.

Bright Data is een bedrijf dat veel sneller is gegroeid dan zijn concurrenten.

Bright Data Recensies Voorheen Luminati

Wat vandaag begon als een IPS-bedrijf is vandaag de dag het grootste netwerk van proxy-IP-adressen in particuliere en mobiele datacenters.

Vraag iemand die een beroep heeft gedaan op een huisvestingsaanbieder en hij zal je dat vertellen Bright Data staat bovenaan de lijst. Door meer dan 36 miljoen IP-adressen (datacentra, thuisgebruikers en mobiele apparaten) in meer dan 200 landen en regio's te verstrekken, is het begrijpelijk dat dit de eerste optie is.

Bright Data is een bedrijf dat moet worden geanalyseerd door diensten te verlenen aan nieuwkomers en IT-professionals.

In de lijst van critici van vandaag staat Bright Data. Zoals vermeld, is hun IP-groep veel groter dan welke andere proxyprovider dan ook.

Ze hebben meer dan 72 miljoen residentiƫle IP-adressen, meer dan 300,000 datacenters en meer dan 2 miljoen mobiele adressen.

Het is meer dan de meeste van zijn concurrenten. Ze beweren dat adressen uit meer dan 200 landen en regio's komen. Dat wil zeggen dat ze een IP-adres hebben als er ergens internet is.

Bright Data CEO

Bright Data biedt non-stop websitegegevens die informatie over websites bevatten, waaronder demografische gegevens van klanten, demografische gegevens, bronnen van internetverkeer en consumenten.

Je zal in staat zijn inzicht krijgen in hoe mensen zich online gedragen. Gebruik de gegevens om meer gerichte advertenties en marketingcommunicatie te maken.

U kunt zich concentreren op het bouwen van een verkoopbaar product en u hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel schrammen u moet doen of hoeveel gegevens er sindsdien nodig zijn Bright Data doet het al voor je.

Er zijn twee verschillende categorieƫn van Bright Data's technologie:

1. Schraapoplossingen:

Scraping-browser: Gebruikers kunnen snel en eenvoudig gegevens van websites schrapen met behulp van Bright Data's verschillende beschikbare schrapgereedschappen. Hun schraapaanbevelingen zijn als volgt:

gebruik Bright DataMet de robuuste API kunt u de zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo in realtime doorzoeken en gestructureerde JSON- of HTML-gegevens verkrijgen.

Webschraper-IDE: Ontwikkel uw eigen schrapers met behulp van Javascript IDE. Begin met een van hun beschikbare sjablonen.

SERP-API: Met deze krachtige API kunnen gebruikers SERP in realtime schrapen.

Webontgrendelaar: Met behulp van een webdeblokker kunt u elke website onmiddellijk ontsleutelen en de gegevens naar het door u gekozen eindpunt afleveren.

2. Data-oplossingen:

Met Web Data Solutions kunnen gebruikers webgegevens voor tal van doeleinden evalueren en gebruiken. Dit bevat:

databronnen: Ontvang direct nauwkeurige, goed gestructureerde, gebruiksvriendelijke openbare online gegevens op schaal voor elk gebruiksscenario.

Heldere inzichten: Op machine learning gebaseerde oplossingen die de prijs, voorraad, recensies, beoordelingen en meer verbeteren op tal van e-commerceplatforms.

Browser schrapen, Bright DataMet de meest populaire en unieke webscrapingtool kunnen gebruikers snel gegevens van websites extraheren. Het ziet eruit als een gewone browser, maar bevat kenmerken die het ideaal maken voor het schrapen van gegevens. De inherente website-deblokkering van de browser maakt het geautomatiseerd ontgrendelen van websites en het schrapen van gegevens mogelijk, wat een revolutie teweegbrengt in het schrapen van gegevens.

Waarom ik gebruik Bright Data voor webscrapen?

Bright DataDe eenvoudige interface van Scraping-Browser vermindert de behoefte aan complexe code. Dit maakt het geschikt voor alle vaardigheidsniveaus.

IP-rotatie: Bright Data roteert automatisch IP's om IP-verboden op sites met sterke beveiliging te voorkomen. U kunt de IP-rotatiefrequentie, locatie en IP-type aanpassen.

Geavanceerd proxybeheer: De service biedt verschillende proxy-oplossingen om u anoniem te houden en de prestaties te verbeteren. Bright DataHet dashboard en de API van het bedrijf bieden monitoring van gebruik en kosten per land, stad, ISP, ASN of provider.

Directe gegevenstoegankelijkheid: Realtime gegevensschrapen houdt u op de hoogte. Deze gegevens kunnen in de browser worden bekeken of worden gedownload als CSV.

Waarom Bright Data's Scraping Browser is het beste?

Bright DataDe scraping-browser van Google kan de anti-bottechnieken van veel websites verslaan die gebruik maken van AI. Het vermijdt botdetectiesystemen beter dan proxy's door de browser van een echte gebruiker na te bootsen. Dit omvat het oplossen van CAPTCHA.

Veel websites beperken het schrapen van gegevens, maar de schrapende browser overwint automatisch alle obstakels. Dit bespaart tijd door CAPTCHA's op te lossen, browservingerafdrukken, geautomatiseerde nieuwe pogingen, headers, cookies en JavaScript-weergave te beheren.

Dankzij hun schaalbare architectuur kun je veel browsersessies uitvoeren zonder snelheidsproblemen. Het verzamelen van gegevens gaat sneller en efficiƫnter.

Bright Data ondersteunt Puppeteer-, Toneelschrijver- en Selenium-browserautomatiseringsframeworks. Klik op knoppen, blader door pagina's en vul formulieren in met deze hulpmiddelen.

Ondersteuning voor foutopsporing: Dankzij ingebouwde foutopsporing kunt u scraping-bugs vinden en oplossen. Inspectiewebsite HTML-code, HTTP-verzoeken en -antwoorden, en codeaanpassingen ermee.

Hoe werkt Bright Data Werk?

Het bedrijfsmodel van Bright Data, een bedrijf dat vroeger verbonden was met Hola VPN maar inmiddels is overgenomen door EMK Capital, zorgde in het verleden voor veel controverse.

Ondanks dit verband en ondanks het feit dat consumenten/bedrijven vanaf 2017 nog steeds soortgelijke diensten worden aangeboden als vĆ³Ć³r de overname ervan ā€“ wat de schuld was van alle negatieve pers rondom hen ā€“ weten de lezers van vandaag misschien niet hoe problematisch deze ā€œdienstenā€ werkelijk waren, omdat ze in de loop van de tijd steeds meer mainstream geworden, vooral dankzij Facebook-advertenties die zich richten op de interesses van gebruikers!

De Bright Data netwerk maakt het mogelijk om de IP-adressen van consumenten te gebruiken wanneer hun apparaat niet in gebruik is en verbonden is met WiFi. Dezelfde service werd geleverd door Hola, wat het problematisch maakt of ze nu wel of niet bij het bedrijf betrokken zijn, omdat dit ertoe zou kunnen leiden dat mensen denken dat er een soort relatie tussen de twee bestaat ā€“ maar er kan niets gebeuren zonder eerst toestemming van de gebruiker!

Met Hola VPN kunnen gebruikers genieten van een advertentievrije ervaring met hun favoriete apps. De Bright Data Met de SDK kunnen ontwikkelaars inkomsten genereren zonder uw gegevens te verkopen en kunnen consumenten zich aanmelden, waarbij ze ermee instemmen dat u een verzamelaar wordt voor dit P2P-netwerk, net zoals ze eerder hebben gedaan door andere technologieƫn te gebruiken, zoals ISP's of trackers!

Voors en tegens van Bright Data 

Voors:

  • Bied de snelste residentiĆ«le IP-proxy's ter wereld
  • Het grootste proxy-netwerk: meer dan 35 miljoen adressen in meer dan 200 landen en regio's
  • 100% legaal en veilig residentieel p2p-netwerk
  • Laat u nooit blokkeren of misleiden
  • Verschillende soorten pakketten
  • onbeperkte bandbreedte
  • 99% uptime en laag uitvalpercentage

nadelen:

  • Niet het eenvoudigste dashboard om u te verplaatsen
  • Locatie zoeken naar een stad is niet zo gedetailleerd als het zou moeten zijn.
  • Niet de goedkoopste aanbieder online.

Bright Data Klantenservice

Bright Data recensies Prijzen

Bright Data garandeert de klantenservice dat de gebruiker kan chatten op het netwerk en via e-mail, Skype en andere contactmogelijkheden. Bright Data biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week online ondersteuning. Klantmanagers hebben dedicated servers over de hele wereld. Meer informatie over het bezoek en de FAQ-pagina.

Bright Data is erg aardig in termen van klantenondersteuning. Ik weet Bright Data's marketingteam en houd altijd contact met hen op voor proxy-ondersteuning.

[/ alert-waarschuwing]

Aan de slag met residentiƫle proxy's

  1. Inloggen Bright Data's bedieningspaneel
    • Mocht u zich nog niet hebben aangemeld Bright Data, kunt u zich gratis aanmelden en wanneer u uw betaalmethode toevoegt, ontvangt u een tegoed van $ 5 om aan de slag te gaan!
  2. Maak uw nieuwe residentiƫle proxy aan
    • Navigeer naar de pagina 'Mijn proxy's' en klik onder 'ResidentiĆ«le proxy's' op 'Aan de slag'

Opmerking: als u al een proxy actief heeft, klikt u op 'Proxy toevoegen' in de rechterbovenhoek.

Residentiƫle proxy Bright Data

3. Kies en voer een naam in voor uw nieuwe residentiƫle proxyzone op de pagina 'Een nieuwe proxy maken'.

Let op: Kies een naam die iets betekent, want zodra de zone is aangemaakt, kan de naam niet meer worden gewijzigd.

Bright Data Residentieel

4. IP-type 

IP-type bright data

Kies tussen twee soorten IP-adressen voor uw proxyzone:

Gedeeld: IP's die door meer dan Ć©Ć©n persoon worden gebruikt.

Beste voor: Als u geen IP-eigendom nodig heeft en een goedkope keuze wilt.

Targeting op locatie: als u specifieke gebieden wilt targeten op basis van stad, staat, postcode of ASN, moet u dat hier toevoegen (standaard is alleen 'Land' ingesteld). Lees meer over positietargeting terwijl uw verzoek wordt verzonden.

IP's die uitsluitend voor uw gebruik zijn gereserveerd, worden 'dedicated IP's' genoemd.

Bright Data toegewijde proxy

 

Beste voor: Wanneer u een uniek IP-adres nodig heeft om toegang te krijgen tot een website.
Groepen IP (GIP's): Schrijf hier op hoeveel u er nodig heeft.
Targeting op locatie: Kies een land en als u zich wilt concentreren op bepaalde steden in dat land, kunt u dat ook toevoegen.

Tip over geolocatie: aangezien uw IP-adressen automatisch worden toegewezen, moet u voor elk gebied dat u wilt targeten een andere residentiƫle proxy instellen.

5. Geavanceerde opties:

Lange tijd peers: krijg toegang tot peers die lange tijd hetzelfde IP-adres behouden en dit niet wijzigen.

6. Klik op ā€œProxy toevoegenā€ om uw proxy in te stellen en op te slaan.

7. Kies uw track voor residentiƫle netwerktoegang

Bright Data hebben twee paden:

Onmiddellijke toegang: met dit proxynetwerk kunt u meer dan 240 websites targeten die al zijn geaccepteerd en die in overeenstemming zijn met hun servicevoorwaarden. Voor dit traject hoeft u geen volledig KYC-proces (Know Your Customer) te doorlopen.
Volledige toegang: met dit proxynetwerk kunt u zowel hun reeds goedgekeurde sites targeten als alle andere sites die uw KYC-beoordeling specifiek goedkeurt voor uw gebruiksscenario.
Let op: Als u nogmaals op ā€œVolledige toegangā€ klikt, wordt u gevraagd om te beginnen Bright Data hebben een KYC-beoordelingsproces.

Chrome-extensies

Bright Data Chrome-extensies

de gratis Bright Data De Chrome-extensie zou toegang kunnen krijgen tot Amerikaanse Netflix zonder IPv6- of WebRTC-lekken. Er is echter een betaalde optie voor residentiƫle IP-adressen die u meer functies en beveiliging biedt met hun service!

aanmelden met zonewachtwoord in bright-data-chrome-extensie

Privacy en veiligheid

Jurisdictie

Israƫl heeft krachtige wetten op het gebied van gegevensbescherming die de mogelijkheden van de overheid om persoonlijke informatie te bespioneren strikt beperken.
Maar het is ook een bondgenoot van de NSA, met robuuste cyberdefensieoperaties en samenwerking in massasurveillanceprogramma's zoals Hola VPN (en andere SDK's).

Deze overwegingen kunnen belangrijker zijn voor gebruikers Bright Datahet zakelijke IP-netwerk van bedrijven dan bedrijven die er niet op vertrouwen als hun enige communicatiemiddel of netwerk!

Snelheidstestgegevens van Bright Data Roterende residentiƫle IP-proxy's

IP's van roterende proxy Ping Downloaden Uploaden
24.165.21.17 215 214.86 97.06
50.234.125.98 19 98.86 28.74
207.181.219.96 2 259.92 347.23
74.248.245.67 20 134.96 90.39
45.19.35.224 10 124.95 59.65
108.238.96.172 22 211.23 204.14
73.158.100.200 49 91.14 46.5
72.225.15.16 43 139.67 61.82
75.70.22.35 22 59.7 61.27
73.5.189.106 10 65.73 79.84
131.104.23.29 12 187.41 218.45
185.92.26.51 12 163.95 235.32
70.67.153.176 48 94.64 47.65
46.208.210.16 88 111.49 28.16
86.160.174.182 89 72.61 35.54
81.139.225.199 84 159.03 34.81

Prijsplannen van Bright Data 

Bright Data biedt vier soorten proxynetwerken: datacenter, residentiƫle, ISP, en mobiele proxy's. Met deze proxyservices heeft u overal toegang tot website-inhoud, waarbij de anonimiteit wordt gegarandeerd en u IP-verboden en CAPTCHA's wordt overwonnen.

Bright Data biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden en pakketten voor verschillende soorten bedrijfseigenaren.

U kunt het beste abonnement en de beste prijs kiezen voor persoonlijk en commercieel gebruik. Bright Data accepteert PayPal-betalingen, creditcards en betaalmethoden voor bankoverschrijvingen en biedt klanten een proefperiode van 7 dagen om kwaliteitsservice te garanderen.

Prijsplannen voor Bright Data's proxy-netwerken

Plannen Prijs Voordelen
Pay-As-You-Go $ 0.80/IP + $ 0.110/GB
Residentiƫle, datacenter- en mobiele proxy's. Roterende proxy's beschikbaar.
Maandelijks Beginnend bij $ 500 / maand
Residentiƫle, datacenter- en mobiele proxy's. Roterende proxy's beschikbaar.
Jaar- Beginnend bij $ 450 / maand
Residentiƫle, datacenter- en mobiele proxy's. Roterende proxy's beschikbaar.
Enterprise Neem contact op voor prijzen
Aangepaste prijzen voor bedrijven met veel verkeer en complexe behoeften.

Bright Data Nieuwste abonnementen voor proxyservices

Naast de online ontgrendelings- en proxy-oplossingen, Bright Data biedt ook veel prijsniveaus voor zijn proxynetwerken. Bright Data's abonnees kunnen proxy's gebruiken van hun datacenters, thuis, internetproviders en mobiele proxy's.

De Pay-As-You-Go-service is een alternatief en vereist geen contract. Het proxygebruik wordt gemeten en de volgende kosten zijn van toepassing op de verschillende beschikbare proxy's:

  • Proxy's voor datacenters: $ 0.80/IP + $ 0.110/GB
  • ISP-proxy's: $ 0.50/IP + $ 15.00/GB
  • Mobiele proxy's: $ 40/GB
  • ResidentiĆ«le proxy's: $ 15.00/GB

Voor $ 500 de maand, u kunt kopen Bright Data'Starter'-pakket en krijg toegang tot al hun proxy's voor anoniem online surfen.

Het Advanced-abonnement wordt aangeboden voor $ 1,000 per maand en is ideaal voor middelgrote tot grote ondernemingen. Bedrijven kunnen elk van gebruiken Bright Data's proxy's om een ā€‹ā€‹voordeel te krijgen door vrij beschikbare gegevens op internet te ontginnen.

Hoogwaardige proxymogelijkheden voor datacenters, residentiƫle netwerken, ISP's en mobiele apparaten zijn inbegrepen in het Advanced+-pakket van $ 2,000/maand. Advertentietechnologie, SEO, SMM en e-commerce zijn slechts enkele van de gebieden die het bedient.

Bright DataHet Enterprise-abonnement is een goede keuze als u een op maat gemaakte bundel nodig heeft. Afhankelijk van de totale verwachte datatransmissie kan een tarief op maat worden overeengekomen. Deze bundel bevat onbeperkte schaalbaarheid, een gratis proxymanager, een solide service level agreement en hulp van doorgewinterde data-experts.

Bright DataDe proxy-services van 's zijn aanpasbaar en bieden een scala aan aanpassingsopties om te voldoen aan een breed scala aan vereisten en prijspunten. Er is een prijsniveau dat voor iedereen werkt, van individuele gebruikers tot grote bedrijven.

Prijsplannen voor gegevensverzamelaars

Bright Data's datacollectortool biedt twee verschillende prijsniveaus: respectievelijk 'zelfbediening' en 'op maat gemaakte verzamelaars'. Laten we eens kijken naar de opties en kosten in elke groep.

Zelfbedieningsverzamelaars:

gebruik Bright Data's IDE kunnen de zelfbedieningsverzamelaars hun eigen dataschraper maken. U kunt kiezen uit verschillende methoden voor het ophalen en distribueren van gegevens en bestandsformaten, waaronder JSON, CSV, NDJSON en XLSX.

Voor onafhankelijke verzamelaars bieden we drie verschillende prijsniveaus:

  • Gebruik het zoals u wilt: $ 5.00 voor elke 1,000 paginaweergave
  • Prijs per maand: $ 500
  • Kosten per maand: $ 450 per jaar

Bright Data's IDE, proxy, tools voor het ontgrendelen van websites, monitoring van het slagingspercentage en alarmen zijn allemaal inbegrepen in de prijsopties voor zelfbediening. U kunt uw dataschraper bouwen en aanpassen met behulp van vooraf gemaakte codevoorbeelden die voor u beschikbaar zijn.

Aangepaste verzamelaars:

Bright Data's aangepaste verzamelaars zijn gespecialiseerde technologieƫn voor het schrapen van gegevens. Bright DataDe hoogwaardige proxy-netwerkarchitectuur van de server vormt een back-up om ervoor te zorgen dat ze presteren zoals bedoeld voor uw unieke behoeften. Met behulp van deze verzamelprogramma's kunt u eenvoudig informatie verzamelen die beschikbaar is op internet van bepaalde websites, zoals sociale netwerkplatforms.

Aangepaste verzamelaars kunnen kiezen uit twee verschillende prijsstructuren:

  • Kosten per maand: $ 1,000 (jaarlijks)
  • Expendables zo weinig als $ 1,500

Alle kenmerken van Bright Data's IDE, proxy- en website-ontgrendelingstechnologie, gepersonaliseerde gegevensstructuur en verrijking, een toegewijde accountmanager, 24/7 technische ondersteuning en toegang tot de Bright Data IDE zijn inbegrepen in de prijs van een aangepast collectorplan.

Aangepast plan voor datasets:

Bright Data biedt voorverpakte datasets om bedrijven te helpen met taken zoals marktonderzoek, socialemediamarketing en financiƫle diensten. Deze datasets bieden nauwkeurige en actuele informatie van miljoenen webpagina's en datapunten. Door toezicht te houden op niet-naleving, Bright Data beschermt uw gegevens op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de California Consumer Privacy Act.

De prijs voor unieke datasets is bespreekbaar en wordt bepaald door middel van een offerte. Het pakket omvat persoonlijke assistentie, een toegewezen accountmanager en een op maat gemaakte gegevenssubset.

Prijsplannen voor Bright DataDe dataverzamelaars van het bedrijf omvatten zowel zelfbedienings- als op maat gemaakte verzamelaars en flexibele datasetconfiguraties. Bright DataDankzij de flexibele plannen, geavanceerde technologie en ondersteuning kunt u uw gegevensverzameling afstemmen op uw zakelijke behoeften.

Snelle links: 

Bright Data Alternatieven 2024

1) Smartproxy

Smartproxy Prijzen

SmartProxy is een openbaar platform voor gegevenstoegang dat gebruikers proxyserververhuur biedt. Smartproxy is een van de beste residentiƫle proxy-netwerken, met meer dan 40 miljoen echte IP-adressen van 195+ locaties. Met Smartproxy, heb je eenvoudig toegang tot internet zonder te worden gevolgd of geblokkeerd.

Hier zijn enkele van Smartproxykenmerken:

ResidentiĆ«le volmachten worden gehost op echte apparaten, zoals laptops en mobiele telefoons. Dit maakt het moeilijker om ze te detecteren en te beperken dan andere proxyvariĆ«teiten.

Datacenterproxy's zijn proxy's die worden gehost op servers in datacenters. Hoewel ze niet zo moeilijk te detecteren zijn als proxy's voor thuisgebruik, zijn ze nog steeds betrouwbaarder en sneller dan andere vormen van proxy's.

Mobiele proxyservers zijn proxyservers die worden gehost op mobiele apparaten. Ze zijn vergelijkbaar met residentiƫle proxy's, maar zijn specifiek ontworpen voor mobiele apparaten.

Roterende proxy's zijn proxy's die door een pool van proxy's bladeren. Dit dient om te voorkomen dat websites en diensten u blokkeren.

Sneaker-proxy's zijn proxy's die zijn ontworpen om detectie door websites of services te voorkomen. Ze worden vaak ingezet voor taken als datamining en het omzeilen van geografische beperkingen.

2) IPRoyal

IPRoyal Overzicht van recensies

IPRoyal is een nieuwere proxy-provider die al indruk heeft gemaakt op de markt met zijn lage prijzen en een breed scala aan producten. Als u op zoek bent naar een aanbieder die veel waar voor uw geld biedt, IPRoyal is zeker het overwegen waard.

Hier zijn enkele van IPRoyalkenmerken:

IPRoyal biedt vier proxynetwerken ā€“ residentiĆ«le, datacenter-, mobiele en privĆ©proxy's. Hun residentiĆ«le proxy's behoren tot de scherpst geprijsde op de markt, beginnend bij slechts $ 4 voor 1 GB aan data. En als u meer dan 1 GB aan gegevens nodig heeft, kunt u 10 GB krijgen voor $ 35 of 100 GB voor $ 250.

Er zijn geen maandelijkse verplichtingen vereist; u betaalt alleen voor wat u gebruikt. En als u hulp nodig heeft om aan de slag te gaan, IPRoyal biedt 24/7 klantenondersteuning.

Naast hun volmachten, IPRoyal biedt ook een bĆØtafase-API voor het schrapen van Google. De API is gebruiksvriendelijk en goed gedocumenteerd. En als je problemen tegenkomt, IPRoyal's klantenservice team is altijd blij om te helpen.

Je zou moeten overwegen IPRoyal om verschillende redenen als uw favoriete proxyprovider. Hun lage prijzen zijn zeer concurrerend en hun proxynetwerken zijn van hoge kwaliteit. Bovendien staat hun klantenserviceteam altijd klaar om u te helpen als u vragen of problemen heeft. Als u op zoek bent naar een voordelige proxyprovider, IPRoyal is het overwegen waard.

Veelgestelde vragen over Bright Data

Is Bright Data veilig?

Het bedrijf heeft bevestigd dat het contact zoekt met het management of de autoriteit als er een misstand wordt gemeld, maar er is niets waargenomen dat voorkomt Bright Data SDK-gebruikers om andere IP-adressen te gebruiken.

Wat is het Bright Data netwerk?

Bedrijven zullen nu gegevens op schaal verzamelen om een ā€‹ā€‹authentiek en betrouwbaar beeld te krijgen van hoe consumenten communiceren met hun merk en rivalen - vrij en zonder te worden geblokkeerd of valse details te horen krijgen.

Is Bright Data legit?

Bright Data is een legitieme residentiƫle IP-proxyservice met meer dan 72 miljoen IP's in hun netwerk. Ze verzamelen en schrapen alle online gegevens en hun proxynetwerk wordt nooit verbannen.

Is Bright Data Gratis te gebruiken?

Bright Data is een betaald platform, geen gratis. U kunt het prijzengedeelte raadplegen voor meer informatie over de prijzen.

Quick Links:

Conclusie: Bright Data Recensies

Een ondernemer zijn die ervan heeft geprofiteerd Bright Data's opmerkelijke netwerk uit de eerste hand, Ik kan over de voordelen ervan spreken voor bedrijven overal ter werelde. Bright Data geeft u toegang tot een enorme hoeveelheid authentieke residentiƫle en mobiele IP's wereldwijd. Bij het verzamelen van informatie over de concurrentie heeft dit unieke P2P-netwerk het spel veranderd.

Wanneer u verbinding maakt met Bright Data's netwerk krijgt u toegang tot miljoenen authentieke IP-adressen, waardoor datamining een fluitje van een cent wordt. Het is werkelijk verbazingwekkend hoeveel gemakkelijker het is om met hun hulp de benodigde informatie te verzamelen.

Ik ben dankbaar voor de steun die Bright Data levert aan mijn bedrijf. Met hun hulp kan ik de informatie verzamelen die ik nodig heb om weloverwogen beslissingen te nemen die ervoor zorgen dat mijn bedrijf bloeiend blijft. Van het volgen van markttrends tot het analyseren van de strategieƫn van mijn concurrenten: hun tools zijn van onschatbare waarde geweest bij het uitvoeren van grondig marktonderzoek.

Waar ik van hou Bright Data is hoeveel prioriteit zij geven aan de vertrouwelijkheid en goedkeuring van hun klanten. Het laat echt zien hoeveel ze om hun klanten en hun behoeften geven.

Deel gerust je mening over Bright Data in de commentaarsectie hieronder.

Rohit Sharma
Deze auteur is geverifieerd op BloggersIdeas.com

Hallo, ik ben Rohit Sharma, de proxy-expert bij uitstek voor bloggers en bedrijven die hun online bereik willen vergroten. Als een gepassioneerd pleitbezorger voor online veiligheid en privacy, ben ik gespecialiseerd in het bespreken van VPN's, proxy's en andere cyberbeveiligingsonderwerpen. Met meer dan 3 jaar ervaring in het veld, heb ik een boeiende schrijfstijl ontwikkeld en bied ik unieke inzichten die me een reputatie hebben opgeleverd in de wereld van internetmarketing. Ik nodig je uit om mij te volgen LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste trends en strategieƫn. Laten we samen door de digitale wereld navigeren en ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid veilig en succesvol is.

Openbaarmaking van aangeslotenen: In volledige transparantie - sommige van de links op onze website zijn gelieerde links, als u ze gebruikt om een ā€‹ā€‹aankoop te doen, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u (geen enkele!).

Reacties (39)

  1. Bright Data's organisatie is misschien wel de sterkste in zijn soort over de hele wereld en het grootste assortiment van tussenpersonen met 100% uptime van de organisatie, probeer het uit Bright Data's draaiende particuliere organisatie met een 7-daagse gratis voorronde!

    Bright Data hebben sterke intermediaire netwerken die u toegang geven tot moderne objectieve locaties met behulp van exacte geografische focus op. Bright Data hebben meer dan 72 miljoen IP's van de ene kant van de planeet naar de andere die nooit worden belemmerd of gehuld.

  2. Dit is de eerste keer dat ik mijn positieve ervaring met een product wil delen, omdat het gewoon WERKT. Hun klantenondersteuning was geweldig en zeer responsief, en hun proxy's zijn supersnel, vooral als je geen geduld hebt.

  3. Bright Data is de slimste data-oplossing die ik ooit ben tegengekomen! In het begin was ik natuurlijk sceptisch, maar nadat ik het product zelf heb ervaren, is het echt een redder in nood geweest. Met toegang tot meer gevoelige sites dan ooit tevoren, kun je me als verkocht beschouwen voor deze veelbelovende service. Het beste deel voor mij was de klantenservice - ze beantwoorden al je vragen en begeleiden je bij elke stap, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over veiligheid of beveiliging. Beter dan dit wordt het niet!

  4. Bright Data blijft een van de beste residentiƫle proxy-aanbieders op de markt. Het grote aantal IP's in de pool en hun geografische spreiding komt goed van pas.
    Ze zijn ook een van de veiligste en betrouwbaarste, en als u dus op zoek bent naar de proxyservice die de klus klaart, Bright Data is een zeer goede optie.
    Zeker aanbevolen door mij en vertrouwde mijn miljoenen!

  5. Ik heb de service ongeveer een jaar gehad en tot nu toe kon ik niet blijer zijn met het resultaat. Mijn bedrijf moet gegevens verzamelen van miljoenen verschillende websites over de hele wereld. Wie kan dat bereiken? Deze proxy-service zeker! De slimste beslissing die ik ooit heb genomen, was de aanschaf van dit Data Collection Platform.ā€

    Bright Data is een intelligente roterende residentiĆ«le proxyservice die snellere en grotere real-peer IP-netwerken ter wereld biedt. Wanneer u uw gegevensverzamelingsplatform bestelt, Bright Data zal proxy's van hoge kwaliteit bieden, toegang tot geavanceerde doelsites door middel van nauwkeurige geografische targeting. Uw onderneming zal haar primaire doel efficiĆ«nter dan ooit bereiken dankzij deze ā€œdataverzamelaarsā€ die zich niet snel vervelen terwijl ze aan uw missie werken.

  6. Geweldige klantenondersteuning. Ik wist in het begin niet hoe ik hun product moest gebruiken, dus hun teamlid regelde een Zoom-oproep voor mij en legde alles vanaf het begin uit.

    Bright data ondersteunde me bij het bereiken van mijn doelen en kon het probleem naar tevredenheid oplossen. Ik raad ten zeerste aan Bright Data aan iedereen die met Proxies wil beginnen

  7. Een vriend van mij werkt voor Bright Data, en ze gebruiken de hele dag proxy's om verschillende sites te scannen. Het is echt een geweldige baan! Ze hebben een uitgebreide verantwoordelijkheid - van ervoor zorgen dat blogposts op mijn Facebook-feed verschijnen tot het censureren van dingen waarvan ik niet wil dat mensen online over mij lezen. Bovendien kunnen ze het de meeste dagen vanuit het comfort van thuis doen. Het klinkt geweldig, want de meeste bedrijven bieden tegenwoordig alleen deeltijdwerk vanuit huis aan.

  8. Brightdata heeft me de beste residentiƫle proxy's geleverd die voor elke site werken en heeft me ook een professionele service geboden.

  9. Ik ben erg blij met mijn ervaring op Bright Data! Ik schep niet op, maar het is de snelste proxyservice op de markt. Het is gemakkelijk te gebruiken en hun klantenservice is ongeƫvenaard.
    Ik kreeg ook 10% korting op mijn eerste aankoop, waar ik erg blij mee ben.

  10. Ik moet eerlijk zijn, ik ben een beetje een datajunkie. En voor mij, Bright Data was de perfecte manier om mijn oplossing te krijgen. Het proxy-netwerk is een van de sterkste en snelste ter wereld, met onbeperkte bandbreedte die volledig is toegewezen aan geĆÆnteresseerden. Als onderzoeksjournalist kun je je voorstellen dat dit allerlei mogelijkheden biedt om vuil op te graven over mensen ā€“ en ze te laten ontslaan! Een waarschuwing: als je net zo verslaafd bent aan proxy's als ik, raad ik je aan de batterijduur van je apparaat te controleren voordat je uitlogt; we hebben meer dan ons deel meegemaakt!

  11. Na het gebruik van andere proxyservices, moet ik zeggen Bright Datade volmachten zijn de beste! Ze zijn zoveel sneller dan andere bedrijven. Nooit meer 45 minuten wachten op beoordelingen - alle beoordelingen komen binnen een minuut binnen en ze werken altijd, zelfs buiten kantooruren. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over het selecteren van kantoren of het openen van links en ik ben erg blij met mijn nieuwe service.

  12. Ik kan niet bedanken Bright Data genoeg om mij de kans te geven waardevolle informatie te verzamelen! Ik heb er nooit eerder aan gedacht om gegevens te verzamelen, maar nu ik het gebruik, is het geweldig. Geen enkele andere service heeft zoiets als hun roterende residentiƫle proxyservice - ze zijn gewoon zo veel beter dan wie dan ook. Het snelste en grootste real-peer IP-netwerk ter wereld betekent dat niemand ze kan verslaan, om nog maar te zwijgen van al die geweldige geo-targetingmogelijkheden, die u snel en efficiƫnt exacte toegang geven tot geavanceerde doelsites. Dit is een geweldig product; zorg ervoor dat je uitzoekt wat Bright Data voordat u investeert in uw eigen behoefte aan gegevensverzameling!

  13. Of u nu onderzoek doet naar e-commerce, analyse van sociale media, datamining van advertenties of specifieke sectoren zoals internetmarketing en online detailhandel, browsen is eindelijk betaalbaar geworden dankzij de Bright Data. Als zakenman die op zoek is naar altijd ongrijpbare klantinzichten die verborgen zijn op ongestructureerde webpagina's, kwam ik relatief recent achter dit programma. Het is een ongelooflijk stuk software dat snel kan worden geĆÆntegreerd met uw browser en dekking biedt voor meer dan 50 browsers in landen over de hele wereld. Serieus: het is belachelijk hoe gemakkelijk het dan wordt om onmisbare marketingmunitie te verzamelen, zoals prijsgegevens van concurrenten en het aantal beoordelingen! Onmiddellijk na de installatie kan men zien dat de aankoopinformatie linktracking bevat, waardoor ik kan achterhalen wie mijn website heeft bezocht vanaf bepaalde computerlocaties.

  14. Bright Data is de snelste, grootste en meest geavanceerde residentiƫle proxyservice. Het aanmaken van een nieuw account gaat zo snel dat het voelt alsof iemand anders uw marketingtekst schrijft! Gebruik Bright Data voor gegevensverzameling op geavanceerde doelsites met behulp van nauwkeurige geografische targeting, exclusief met ons veerkrachtige netwerk van proxy's.

  15. IK HOU VAN Bright Data! Ik kan niet genoeg zeggen over deze baanbrekende dataminingsoftware. Het was zo eenvoudig in te stellen en te gebruiken dat mijn IT-team het zelfs leuk vond. Als u op zoek bent naar een van de meest effectieve en toch betaalbare programma's voor gegevensverzameling, hoeft u niet verder te zoeken.

  16. De Bright Data roterende residentiƫle proxyservice biedt de snelste ping-tijden, navigatiesnelheden en privacybescherming voor uw gegevens. De afgelopen 3 jaar hebben ze bewezen een van de top tien bestaande virtuele netwerken te zijn.

    Creƫer snel een huisadres van wereldklasse zonder vervelende huisbaas of nieuwsgierige buren die op je kunnen snuffelen. Met alles op optimale prestatieniveaus - en zelfs tijdelijke oplossingen als dingen in de war raken? Ze zijn betrouwbaar genoeg dat ik thuiskwam om mijn vaatwasser te laten klinken! Als je al je pakketten rechtstreeks in je woonkamer wilt laten bezorgen, dan zijn dit zeker mensen om te bellen.

  17. Ik ben een grote fan van Bright Data omdat ik hiermee alle beperkingen of beperkingen die op websites en apps zijn ingesteld, kan omzeilen. Een VPN heeft alleen voordelen als de website die ik bezoek servers heeft in gecensureerde landen, zodat ik ze anoniem kan gebruiken, wat veel proxy-netwerken niet hebben, maar deze wel.

    Mijn favoriete functie is Tor-achtige functionaliteit waarmee je je verbinding door meerdere adressen kunt leiden om je sporen uit te wissen. U kunt kiezen uit meer dan tien miljoen individuele proxy's voor extra anonimiteit en privacy. Deze gratis service biedt ook een coderingsoptie voor het omzeilen van sites waarop filtertechnologie is geĆÆnstalleerd die in hun sitecode is ingebouwd om bots of andere gemengde verkeerssignalen te detecteren.

  18. Wij zijn klant geweest van Bright Data nu iets meer dan een jaar. Aanvankelijk waren we tevreden met een betaalbare maandelijkse vergoeding en onbeperkte toegang tot een groot aantal proxy-netwerken wereldwijd. Maar wat ons echt het geld kostte, waren onze eigen beperkingen in de praktijk! Naast hun uitstekende service is dit team altijd meer dan bereid geweest om te helpen wanneer dat nodig was! Ik weet nu dat ze van mij als klant 10 sterren verdienen, hoe goed of slecht iets ook daadwerkelijk is. We kunnen niet gelukkiger zijn met hun gezelschap!

  19. Als gebruiker van Bright Data, Ik heb mijn baan zoveel gemakkelijker gevonden omdat het gegevensverzamelingsproces naadloos en grondig is. Het heeft onze aanmeldingen voor marketingcampagnes met 459% verbeterd! Als u er serieus voor wilt zorgen dat uw bedrijf op schema ligt, download het dan nu om het eens te proberen. Krijg ook 10% korting op uw abonnement van 3 maanden.

  20. Bright Data is een bedrijf dat bedrijven helpt bij het verzamelen en analyseren van data. Ze maken het gemakkelijker voor hen om belangrijke zakelijke beslissingen te nemen. Ik ben dol op hun klantenondersteuning, ze zijn erg behulpzaam bij het helpen.

  21. Bright Data is zo'n geweldige dienst! Ik had de afgelopen paar keer wat problemen met inloggen, maar dat waren slechts kleine bugs. Het goede nieuws was echter dat de klantenservice meer dan behulpzaam was en dat ze me zo snel hielpen! Ook dan heb je ze waarschijnlijk niet zo vaak nodig want alles werkt als een tierelier en loopt soepel.

  22. We hebben verschillende residentiƫle proxyproviders geprobeerd, Bright Data is gemakkelijk de beste. Onze accountmanager is echt een plezier om mee samen te werken: zeer professioneel en gemakkelijk te communiceren.
    Het systeem is duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Het team is buitengewoon gedienstig en ondersteunend geweest, aangezien we in een vroeg stadium begonnen met een ernstig budget.

  23. Ik ben zo dol op dit product! Ik werk voor een vrij groot bedrijf en we gebruiken Bright Data de hele tijd om te onderzoeken hoe onze concurrentie het doet op hun advertenties. En ze weten het niet eens, wat ons echt helpt om hen een stap voor te blijven in de markt.

  24. Nadat ik was verergerd door de consistente ontoegankelijke status van proxy's van mijn vorige leverancier, nam ik contact op met Luminati. Ik was verrast door hun uitgebreide en goedkope prijzen van proxy's. Hun kosten lijken hoger dan die van andere, maar u kunt de proxy's op elk moment in-/actief zetten.

    Luminati.io biedt de grote voorraad proxy's, veel attributen die ik zo leuk vind en ook geen dubbele proxy / IP's ontdekt, # 1 binnenlandse proxy-provider en ik was letterlijk verwend met opties.

  25. Geniet echt van de service die ze bieden. Het heeft goed gewerkt voor mij sinds ik het heb gedownload. Ik heb geen problemen gehad met het navigeren door de app, wat geweldig is! Echt leuk dat ze innovatief zijn en dat mijn gegevens veilig zijn bij hen! Sterk aanbevelen

  26. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn data slimmer te gebruiken. Daarom ben ik gaan testen Bright Data, die beweert "de meest geavanceerde roterende residentiƫle proxy-service te bieden die het snelste en grootste real-peer IP-netwerk ter wereld biedt."

  27. We vonden het geweldig, BrightData was een enorme hulp bij het voldoen aan onze behoeften voor het creƫren van gedistribueerd verkeer.
    De mogelijkheid om gebruik te maken van grote groepen verschillende proxy's over veel netwerktypen zonder de manier waarop onze code werkt te veranderen. Een zeer eenvoudige, goed doordachte api, maakt het integreren en roteren van proxy's zeer eenvoudig en betrouwbaar.

  28. ā€œIk ben een datanerd en ik hou van alles wat met dataverzameling te maken heeft. Bright Data lijkt me echt the next best thing! Ze hebben de nieuwste, meest up-to-date proxy's kunnen vinden die ronduit geweldig zijn. Aangezien dit bedrijf draait om het verzamelen van informatie, zijn deze jongens daar heel goed in.ā€

  29. ik was Bright Data sinds lang en ik heb er een uitzonderlijk zeker onderzoek voor.
    Bright Data is een fase van het belangrijkste informatieassortiment, die organisaties in staat stelt om urgente georganiseerde en ongestructureerde informatie te verzamelen van een groot aantal sites door middel van onze exclusieve innovatie. Hun intermediaire netwerken geven u toegang tot verfijnde objectieve bestemmingen met behulp van exacte geofocus. U kunt de apparaten ook gebruiken om extreme objectieve bestemmingen te deblokkeren, SERP-expliciete informatieassortimentstoewijzingen te bereiken, toezicht te houden op en uw tussenliggende uitvoering te verbeteren, evenals het automatiseren van al uw informatieassortimentbehoeften.

  30. Bright Data Review is de beste keuze voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid. Het bedrijf zorgt ervoor dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en doet er alles aan om diensten van hoge kwaliteit aan te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen.
    Kies uit drie verschillende pakketten met onbeperkte bandbreedte, zodat u erop kunt vertrouwen dat aan al uw behoeften wordt voldaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten of een verborgen contract. Bright Data Review Coupon biedt mooie kortingen op al hun producten, inclusief gedeelde IP's, exclusieve domeinen, onbeperkt domeinpakket met gedeeld netwerk (SN) en internettoegang voor woningen (RIA). Kies 1IP's: $ 0.02/dag ā€“ +$ 0.1 per GB en onbeperkt $ 0.04/dag voor slechts $ 166.67.

  31. Zou je willen weten waar je geld naartoe ging als je het uitgaf? Luminati is hier om te helpen, tegen een maandelijks bedrag. Je wist dit misschien niet, maar nu je het weet dankzij onze legitieme beoordeling van hun service, Luminati biedt verschillende soorten betalingen en prijsopties voor alle gebruikers! U bent misschien iemand die iets commercieels nodig heeft of gewoon persoonlijk gebruik nodig heeft, in beide gevallen zijn er verschillende pakketten waar iedereen baat bij heeft. Zeg maar dag tegen de saaie proefperiode van 7 dagen, want ze bieden klanten 30 dagen de tijd om te ontspannen terwijl ze de app ook uitproberen; 60 dagen als je achteraf kiest voor een betaald abonnement! Kijk hoeveel tijd er verstrijkt zodra je je aanmeldt bij deze jongens dankzij hun geweldige klantenserviceteam.

  32. Moe van de manier waarop Facebook hun algoritmen blijft veranderen en beschuldigd wordt van het binnensluipen van je profielgegevens? Je zult niet geloven hoe gemakkelijk het is om hiermee bij te houden wat je leuk vindt Bright Data Beoordeel coupon. Kijk hoe ik een heleboel berichten ontdek die me interesseren zonder te worden gevolgd door een anoniem bedrijf of overheidsinstantie!
    Het is zo makkelijk, Luminati gaf me zelfs deze geweldige software die zoekt naar trefwoorden die ik geef en de wereld rondzoekt naar inhoud. Met slechts Ć©Ć©n klik kan ik de perfecte receptenblog in SloveniĆ« vinden om te helpen met mijn kookkunsten šŸ³Die vervelende koekjes vertragen mijn bandbreedte ook niet meer omdat ze geen enkele trackinginformatie bewarenšŸ“ Er is gewoon niets beters.

  33. Bright Data Review Coupon is een geweldige manier om uw domeingegevens te delen en te besparen. U kunt beoordelingen vinden over deze drie verschillende pakketten die u hun voordelen, prijzen en huidige tariefplannen vertellen
    Gedeelde IP's: dit pakket kost $ 0.02/dag voor onbeperkt gebruik ($ 1 maand) met een extra $ 0.03 voor GB-gebruik (bijv. 1 GB = $ 3 dag), je moet dit geld aan het einde van elke dag betalen in plaats van maandelijks basis, zelfs als u het niet alle 365 dagen in Ć©Ć©n keer gebruikt of tot 18 maanden vanaf de aankoopdatum. Dit pakket is meer geschikt voor mensen die voortdurend online zijn.

  34. Het is gek om te denken dat we ooit geloofden dat het web alleen draaide om het leveren van verouderde tekstuele informatie.
    Surfen op sociale media, films streamen en online chatten leek nog nooit zo veel op een feestje!
    Bright Data Review Coupon heeft u gedekt met dynamische IP's waarmee u uw volledige potentieel op het gebied van online privacy kunt bereiken! Host de site van je dromen op een exclusief domein met 10 of meer gedeelde IP's. We hebben ook producten gebundeld voor het gemak.
    Gedeelde pakketten hebben 1 gedeeld IP-adres tot 10 en maximaal (2x) 200 per dag/pakket, onbeperkte productbundels beginnen vanaf $ 100 per pakket en hebben 2x dagelijks verkeer totdat ze maximaal 3x 100 eenheden per dag/$ bereiken

  35. Luminati Proxy is een betrouwbare proxyservice die u kunt vertrouwen. U kunt het gebruiken om anoniem te browsen en online anoniem te blijven, of u nu Chrome gebruikt of ergens anders. Ik houd van Luminati Proxy's omdat het een onbeperkte gratis proefperiode heeft, dus u hoeft op geen enkele manier te betalen voordat u vertrouwt op de service voor anonimiteit bij het surfen op het web! Het klantenserviceteam van Luminati is ook zeer responsief - ze zijn snel beschikbaar, niet alleen tijdens kantooruren, maar ook 's morgens vroeg en' s avonds laat.
    Wij raden Bright Data (Vroeger Luminati) Proxy's als u een betaalbare maar betrouwbare optie voor online privacy wilt!ā€

  36. Ik ben onlangs overgestapt naar Bright Data en ik was in het begin nogal huiverig. Na een paar maanden gebruik hebben ze echter bewezen een uitzonderlijk product te zijn! Afgezien van het feit dat het een van de veiligste browse-apps is die er zijn (geloof me, je wilt niet dat je identiteit wordt gestolen), stelt het je ook in staat om eenvoudig verbinding te maken met vrienden over de hele wereld terwijl je video's van HD-kwaliteit bekijkt zonder te bufferen! Dus als je deze app nog niet gebruikt, probeer het dan nu en kijk hoeveel beter internet wordt.
    ik heb gebruikt Luminati Proxy aan en uit nu ongeveer 2 jaar. Persoonlijk denk ik dat ze op dit moment de prijs niet waard zijn, omdat hun service soms niet meer zo betrouwbaar lijkt

  37. ā€œIk werkte vroeger op een kantoor en we hadden een proxy voor de wifi. Nu woon ik weer bij mijn ouders, en ik heb deze nieuwe laptop en ze laten me niet meer draadloos internetten (lol). Dus zoals elke normale persoon die geen eigen internetverbinding of wat dan ook wil kopen, besloot ik me tot Duck Duck Go te wenden ... En natuurlijk zou het geen onzin laden.
    ā€œMaar op een dag vertelde iemand me erover Bright Data! Het is zo'n gemakkelijke manier om inhoudsfilters en firewalls te omzeilen, omdat mensen niet echt weten hoe proxy's werken. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden via hun website en zij geven u een lijst met aangesloten sites die over de hele wereld niet-blokkeerbare toegang hebben!

  38. Alle Luminati review heeft laten zien hoeveel het bedrijf investeert in klantenservice, omdat ze geloven dat het cruciaal is om een ā€‹ā€‹goede reputatie te behouden en een goede naam voor uw bedrijf op te bouwen. Ze bieden nieuwe gebruikers hun proefperiode van 7 dagen aan, zodat je de service kunt uitproberen zonder je ergens voor aan te melden, en ze bieden ook kortingen op bepaalde pakketten als je een bestaande gebruiker bent die je abonnement wil upgraden. Plugins van dit slimme bedrijf zijn goed beoordeeld op toonaangevende blogs en sites in beide sectoren - professionals in de reisindustrie zijn er net zo dol op als technische experts. De beoordelingen die we hebben gevonden, lijken allemaal tevreden klanten met hoge beoordelingen, beoordelingen over discretie, snelheid, functionaliteit van plannen en andere functies die door dit gerenommeerde bedrijf worden aangeboden.

Laat een bericht achter