HostPapa Review 2023: ✔ Onthulling van de webhostingervaring

HostPapa

Algemeen oordeel

HostPapa's betrouwbaarheid en hun initiatief voor het gebruik van groene energie hebben hen tot een van de meest bewonderde en gerespecteerde merken gemaakt. Hun klantenondersteuningsteam is gemakkelijk te bereiken en hun interface is heel eenvoudig en tools zijn heel gemakkelijk te gebruiken.
8.5

Uit 10

VOORDELEN

  • Gratis domein voor het leven
  • Goede klantenondersteuning
  • Onbeperkte schijfruimte
  • Snelle service
  • Host onbeperkte sites in één account

NADELEN

  • Automatisch aangevinkte add-on tijdens het afrekenen (kan je soms kwaad maken!)
  • De annuleringskosten bedragen $ 29.95

BEOORDELING:

Prijs: € 3.75

Bent u op zoek naar een onbevooroordeelde HostPapa Review 2023, maak je geen zorgen, ik heb je gedekt.

Het is nooit gemakkelijk om een ​​websitehost te kiezen, vooral niet als je net begint. Er is een overvloed aan bedrijven om uit te kiezen! Moet je kiezen voor een bekend bedrijf als GoDaddy of HostGator, of een minder bekend bedrijf als HostPapa, het onderwerp van het artikel van vandaag?

Heb je ooit een website gehad die uitvalt en die je hele dag verpest?

Misschien moet je gewoon je eigen bedrijf laten groeien, of moet je dingen op je eigen website gaan verkopen.

Oplossing: HostPapa heeft dit voor tienduizenden mensen voor elkaar gekregen en zij kunnen het ook voor jou doen. HostPapa is de perfecte oplossing voor uw website-hostingbehoeften. Ze hebben een geweldige uptime, snelle laadtijden en een groot aantal ondersteuningsopties.

HostPapa is een webhostingservice voor kleine bedrijven gevestigd in Canada. De waarheid is echter dat de gedeelde hostingkosten laag genoeg zijn zodat iedereen die een website wil maken ze kan gebruiken.

De echte vraag is of HostPapa de beste optie voor jou is. Om u te helpen bij het nemen van uw beslissing, hebben we deze geëvalueerd op basis van functionaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en resultaten.

HostPapa Review

HostPapa Review: wat is HostPapa?

HostPapa Review- Overzicht

HostPapa is een webhostingbedrijf gevestigd in Toronto, Canada, dat geen eigendom is van een grote houdstermaatschappij.

Ze bieden een scala aan hostingopties, van gedeelde hosting tot virtuele privéservers, met de nadruk op kleine bedrijven (in plaats van bloggers of online-exploitanten). Verder kunnen website-items zoals: domeinnamen, website bouwers, webdesign en e-maildiensten zijn beschikbaar.

Jamie Opalchuck richtte het bedrijf op in 2006 en in 2016 had het hostingdiensten geleverd aan meer dan 180,000 websites.

Een van de redenen voor hun groei kan hun talrijke klantenservice-opties zijn, waaronder telefonische ondersteuning in verschillende talen, waaronder Engels, Frans, Spaans en Duits voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.

Bottom Line vooraf: HostPapa is een hostservice met sterke gemeenschappelijke en online exclusieve webserverstrategieën, maar als je een toegewijde of afgehandelde WordPress-organisatie nodig hebt, moet je ergens anders kijken. Er is veel informatie, contrasten en ook feiten om in je hoofd te houden bij het vergelijken van webhostingbedrijven. Het is nogal overweldigend. HostPapa is een betrouwbare, snel ladende host die talloze ondersteuningsopties biedt. Hun uptime is bijna perfect en de laadtijd is snel.

Bekroonde webhosting - Hostpapa Review

HostPapa biedt een breed scala aan gedeelde, WordPress, reseller en VPS hosting mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Daarom willen we graag meer weten over de infrastructuur van HostPapa.

U hoort over de services van het bedrijf, hoe het de abonnementstarieven laag houdt en hoe u het dashboard gebruikt. Laten we beginnen.

 

Mijn HostPapa-testresultaten: WPX-recensies

Ik kreeg A+ resultaten toen ik een prestatietest uitvoerde met Kernwebvitaliteit voor mijn website gehost op HostPapa.

WPX-Hosting-google-page-speed-resultaten

 

WPX-Hosting-google-page-speed-resultaat

Kijk maar eens naar het resultaat van Gmertic, is het niet geweldig dat de website in minder dan 1 seconde is geladen.

Dit is waarom ik een totale fan ben van HostPapa, het brengt de snelheid van je website naar de hemel, maar zorg ervoor dat je website er niet te veel heeft pluginDit zal zeker invloed hebben op de snelheid van uw website en de zaak blijft ongewijzigd als u te veel WP heeft plugin geïnstalleerd geen hosting kan u helpen de beste websitesnelheid te hebben en te vergeten een hoge websitesnelheid te hebben.

Gtmetrix-score

 

Uptime Robot Stat, zie het zelf mijn website is 100% gestegen in de afgelopen 7 dagen en 98.272 hoger in de afgelopen 30 dagen.

Snelheid-en-uptime-door-hosting-reviews

Twee van mijn nichesites worden gehost op HostPapa en het is duidelijk zichtbaar dat de Uptime Robot-statistieken de afgelopen 100 en de afgelopen 30 dagen 7% zijn gestegen. een belangrijk advies, zorg ervoor dat u een ontwikkelaar inhuurt, zodat de persoon ervoor zorgt dat onze website CSS schoon en overzichtelijk is.

Vink altijd het vakje aan dat u de kernrichtlijnen voor webvitaliteit van Google volgt om op de hoogte te blijven van belangrijke parameters om inzicht te krijgen in hoe u de gebruikerservaring van uw website geweldig kunt maken.

Uptime-prestaties-van-hosting

Je hebt misschien vragen voor HostPapa zoals deze: ik zal vandaag alles voor je beantwoorden

-Is HostPapa goed?

-Is HostPapa een Canadees bedrijf?

-Maakt HostPapa deel uit van GoDaddy?

-Werkt HostPapa met WordPress?

-Waar bevinden de HostPapa-servers zich?

-Hoe gebruik ik de HostPapa-websitebouwer?

-Hoe krijg ik toegang tot mijn HostPapa-e-mail?

-Wanneer werd HostPapa opgericht?

-Hoe krijg ik toegang tot WordPress HostPapa?

-Heeft HostPapa een websitebouwer?

-Hoe log ik in op HostPapa?

Is HostPapa betrouwbaar en legitiem?

HostPapa positioneert zichzelf als een van de weinige groeiende, stabiele hostingbedrijven die geen eigendom zijn van een van de drie grote webserviceholdings (GoDaddy, Endurance en Web.com) en die de reikwijdte, het kapitaal en de ervaring hebben om websites te ondersteunen voor bedrijven, organisaties en langdurige ondernemingen.

HostPapa is opgericht in 2006 en heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. HostPapa biedt, net als de meeste hostingbedrijven, ook e-mail, een websitebouwer en andere add-on-services, evenals 24-uurs ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

HostPapa is een echt bedrijf. Ze zijn geen dun hostingbedrijf.

Wat heeft HostPapa te bieden?

HostPapa Fetaures- Hostpapa recensie

HostPapa bevindt zich momenteel in de gedeelde hostingruimte. De belangrijkste optie is VPS, maar het is duidelijk dat de organisatie kleine (en middelgrote) bedrijven wil aantrekken als kerndemografie. Als gedeelde of VPS-abonnementen niet geschikt voor u zijn, wilt u misschien kijken naar WordPress- en resellerabonnementen.

Het bedrijf is gevestigd in Canada en verkoopt hosting aan bedrijven over de hele wereld. De HostPapa-servers hosten momenteel bijna 200,000 websites. Websites en mobiele apps worden gehost op HostPapa.

Ze gespecialiseerd in marketing voor bedrijven, non-profitorganisaties en groeiende websites. Ze hebben een breed scala aan websitediensten, waaronder domeinnamen, hosting, e-mail en zelfs webdesign.

HostPapa's brood en boter zijn gedeelde hostingplannen. Met deze abonnementen huurt u in wezen een kleine hoeveelheid serverruimte die vaak wordt verhuurd aan verschillende andere bedrijven.

Kleine bedrijven zullen profiteren van HostPapa's hostingplannen. Enerzijds is dit voordelig in termen van kostenbeheersing. Aan de andere kant worden shared hosting-arrangementen meestal alleen aanbevolen voor kleine tot middelgrote bedrijven die niet verwachten met grote hoeveelheden klanten om te gaan. Zoek elders naar gebieden met veel verkeer.

HostPapa biedt ook de volgende vormen van hostingpakketten:

  • VPS-plannen
  • WordPress-plannen
  • Abonnementen voor wederverkopers

Wat zit er in HostPapa?

Functies- Hostpapa-recensie

De starter is het meest eenvoudige webhostingpakket van HostPapa en bevat een mix van standaardfuncties en een paar verrassingen. Om te beginnen kunt u met het goedkoopste abonnement maximaal twee websites op uw account hosten. Veel webhosts staan ​​slechts één website toe op hun meest eenvoudige plan, wat ongebruikelijk is.

Gratis website migratie, Cloudflare CDN, een-op-een training, gratis SSL via Let's Encrypt, cPanel Control Panel, Starter Website Builder, 24/7 ondersteuning en een 30 dagen geld-terug-garantie zijn allemaal inbegrepen in de Starter kit.

Wanneer u zich aanmeldt voor een volledig jaar webhosting bij HostPapa, krijgt u ook een gratis domein. Dit is een wisselvallig element. Sommige webhosts hebben het, anderen niet. Wat belangrijk is, is dat HostPapa dat doet, en in tegenstelling tot andere hosts, lijken er geen geheime kosten te zijn voor het gratis domein.

De Starter kit bevat 100 GB schijfruimte voor uw websites, voldoende ruimte. Het is niet zo groot als de oneindige aantallen van InMotion, maar het is vergelijkbaar met of beter dan sommige van de grotere hostingbedrijven. HostPapa biedt ook onbeperkte bandbreedte, maar overmatig gebruik kan leiden tot een boete, wat niet ongebruikelijk is.

Volgens HostPapa is de strategie van het bedrijf om alle hardwareservices op te nemen die een traditionele website nodig heeft, zelfs in tijden van veel verkeer, zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Lijkt redelijk.

Als uw site te groot wordt, kan HostPapa prestatielimieten opleggen om andere klanten te beschermen. Toch zou je behoorlijk groot moeten worden voordat je je daar zorgen over zou moeten maken.

Wat krijg ik bij de VPS-abonnementen?

Migratie HostPapa- Hostpapa Review

Het VPS-abonnement geeft je veel meer kracht dan een gedeeld hostingplan, met meer geheugen, CPU-kracht, opslag, overdrachten en andere functies. Het is niet echt een dedicated server, maar het geeft je meer macht over je sites en de root-niveaus van de server, waardoor het vergelijkbaar is met een dedicated server, maar tegen lagere kosten.

HostPapa staat bekend om shared hosting, maar de VPS is handig als je meer macht over je server of extra resources zoals schijfruimte wilt zonder de exorbitante kosten van een dedicated server te betalen.

VPS-hosting biedt ook robuustere functionaliteit voor het hosten van apps, applicaties, e-commerce websites en zakelijke websites met veel verkeer. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de VPS-abonnementen websitebeveiliging bieden. U kunt uw site beheren met een cPanel, maar met het VPS-abonnement kunt u desgewenst een andere optie selecteren.

Een 4-core CPU, 2 GB geheugen, 60 GB schijfruimte, 1 TB overdracht, een volledig beheerde VPS, tot een 12 Core CPU, 32 GB geheugen, 1 TB schijfruimte en 8 TB overdracht zijn beschikbaar op de HostPapa VPS.

WordPress geoptimaliseerde hosting
De geavanceerde functies van een WordPress-abonnement zouden handig zijn voor degenen die het WordPress-contentbeheersysteem gebruiken. Er zijn drie WordPress-abonnementen om uit te kiezen, waaronder het eersteklas Business Pro-abonnement.

Vanwege de beveiligings- en prestatie-upgrades die zijn opgenomen in de Business Pro-keuze, moeten eigenaren van kleine bedrijven die geïnteresseerd zijn in online verkopen dit overwegen.

User Interface

Een controlepaneel is van cruciaal belang voor websitebeheer en het afhandelen van taken zoals bestandsoverdrachten, het instellen van e-mail en domeinbeheer. De meeste hostingplannen bevatten het cPanel-configuratiescherm.

HostPapa biedt cPanel aan zonder maatwerk, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor degenen die er bekend mee zijn. U kunt eenvoudig handmatige en automatische back-ups maken en CMS'en zoals WordPress installeren.

HostPapa mist maandelijkse facturering en interfacetests. Bij het afrekenen voor het starterspakket selecteert u een abonnement en optionele add-ons van $ 20/jaar: SiteLock Security Seal en geautomatiseerde back-ups.

Domeinregistratie en persoonlijke/betalingsgegevens volgen. Het annuleren van initiële add-ons zou duidelijker kunnen zijn.

HostPapa biedt een gratis websitebouwer met drag-and-drop-functies, geschikt voor beginners en gevorderden. Het biedt sjablonen en widgets voor eenvoudige aanpassing en de mogelijkheid om uw Facebook-pagina's aan te passen aan het uiterlijk van uw website.

Alle HostPapa-sjablonen zijn mobielvriendelijk.

Hoe zit het met uptime en sitesnelheid?

Elementen van HostPapa - Hostpapa Review
We zijn verheugd te kunnen zeggen dat de uptime van HostPapa vanaf het begin uitstekend is geweest. Ze hadden de afgelopen 99.98 maanden een gemiddelde uptime van 12 procent, met slechts twee uur downtime.

Hoewel het misschien afgezaagd en voor de hand liggend lijkt, zou je ervan schrikken hoeveel webhosts worstelen met het meest elementaire aspect van het hosten van een website: het in de lucht houden!

Gemiddelde uptime van de laatste 12 maanden:

  • Maart 2022: 99.88%
  • Februari 2022: 99.96%
  • Januari 2022: 99.99%
  • December 2021: 100%
  • November 2021: 99.99%
  • Oktober 2021: 99.97%
  • September 2021: 100%
  • Augustus 2021: 100%
  • Juli 2021: 100%
  • Juni 2021: 100%
  • Mei 2021: 100%
  • April 2021: 99.94%

Ze hadden tijdens de hele testperiode slechts één slechte maand (maart 2021), toen hun uptime met 99.88 procent onder het gemiddelde lag.

Met 3x serverprestaties, 8 cores en minimaal 32 GB RAM zijn HostPapa-servers extreem snel en betrouwbaar.

Het gratis Cloudflare-netwerk voor inhoudslevering, dat hogere snelheden biedt aan uw gebruikers over de hele wereld, is een van de meer technologische functies van HostPapa. Cloudflare heeft 154 datacenters over de hele wereld om je te helpen content sneller aan je klanten te leveren, waar ze zich ook bevinden.

Veiligheids kenmerken

Waarom kiezen voor HostPapa- HostPapa Review

De gedeelde hostingplannen van HostPapa worden geleverd met een hele reeks beveiligingsfuncties. Serverfirewall, monitoring en inbraakdetectie, preventie en reactie van DDoS-aanvallen, RAID-10-redundantie, Let's Encrypt SSL, netwerkmonitoring, brute force-detectie en meer zijn slechts enkele van de beschikbare functies.

Wat is meer, wat is nog beter? Veel van de bovenstaande functies zijn opgenomen in hun meest elementaire plan.

Als u overstapt naar hun Business Pro-abonnement, krijgt u veel meer opties, waaronder beveiliging van domeinprivacy, een premium Wildcard SSL-certificaat, een speciaal IP-adres en automatische websiteback-ups. Beveiligingsproblemen, zoals spambeveiliging, zijn het laatste waar u aan denkt.

Klantenservice

De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, livechat en e-mail. Klanten kunnen ook tickets openen en eerder gestelde vragen bekijken om oplossingen te vinden voor problemen die ze hebben.

Als het gaat om helpen, geven sommige webhosts premiumgebruikers een "snelle weg", maar HostPapa lijkt dit niet aan zijn VPS-klanten te bieden. Daarnaast heb je toegang tot videozelfstudies en een kennisbank met antwoorden op veelgestelde vragen.

Als uw site uitvalt, kunt u de netwerkstatuspagina op HostPapa controleren. Hoewel de uptime redelijk constant is, is het goed om te weten dat je een back-upplan hebt voor het geval er iets misgaat. Momenteel biedt HostPapa hulp in zowel het Engels als het Spaans.

Over het algemeen helpt HostPapa om aan alle vereisten van een typische gebruiker te voldoen. Het onderscheidt zich van de concurrentie vanwege zijn livechat, brede kennisbasis en uptime-garantie.

Een hoge paginasnelheid is iets waar je naar kunt zoeken in een host. Vooral omdat het zo verweven is met de algemene gebruikerservaring (langzamere sites vergroten de kans dat bezoekers worden teruggestuurd). Bovendien is paginasnelheid sinds 2010 (voor zoekopdrachten op desktop) en 2018 (voor zoekopdrachten op internet) (voor mobiele zoekopdrachten) een voorspeller van bestemmingspagina's voor Google Zoeken en advertenties.

Ze plaatsten een gemiddelde laadtijd van de pagina's van 570 milliseconden in de afgelopen 12 maanden, wat snel genoeg is om een ​​plek te verdienen in onze pro's-sectie. Bovendien is de laadtijd van HostPapa het hele jaar door constant gebleven. Nogmaals, het is niet zo snel als A2 Hosting of Hostinger, maar het is zeker sneller dan vele anderen.

Hoeveel kost HostPapa? HostPapa-prijzen?

Prijzen Hostpapa Review

HostPapa's gedeelde webhostingplannen beginnen bij $ 3.95 per maand met een verbintenis van drie jaar en gaan tot $ 20 per maand zonder een speciale deal voor het Pro-pakket.

U betaalt dezelfde $ 3.95 per maand voor een verbintenis van 3 jaar tot $ 22 per maand voor het Pro-niveau als u kiest voor het speciale WordPress Hosting-pakket, dat de verbeterde output en geavanceerde ondersteuning voor WordPress-blogs biedt.

VPS-hosting is beschikbaar tegen vijf verschillende tarieven, variërend van $ 50 tot $ 300 per maand.

Goede waarde voor de startprijs

De eerste drie jaar beginnen de standaardprijzen van HostPapa bij $ 2.95. Het goede nieuws is dat ze veel waarde hebben voor deze lage prijs. In tegenstelling tot de meeste andere hosts, krijg je twee websites in plaats van slechts één. Je krijgt ook een gratis domein, 100 GB SSD-opslag, 10 e-mailaccounts en onbeperkte bandbreedte.

Is het niet best goed? Dat is het echter niet. U krijgt ook toegang tot hun "essentiële functies", waaronder een gratis websitemigratie, Cloudflare CDN, SSL-licentie en 400+ apps en websitebouwer.

Dus al met al een goede deal. Andere hosts zullen u hiervoor laten betalen, waardoor de maandelijkse prijs snel ver boven het startpunt van $ 2.95 per maand komt.

Voor de meeste van hun hostingplannen biedt HostPapa ook een industriestandaard 30 dagen geld-terug-garantie. Ze helpen je ook graag bij het overzetten van een bestaande website van een andere host zonder downtime. Je krijgt ook het eerste jaar een gratis domeinnaam.

Dit is echter alleen van toepassing als u zich voor minimaal een jaar bij hen aanmeldt.

Waarom zou u HostPapa gebruiken?

Functies in detail- Hostpapa Review

Als u op zoek bent naar een hostingbedrijf dat 'eco'-initiatieven ondersteunt, domeinnaamservices aanbiedt, gedeelde, WordPress-, reseller- of VPS-hosting aanbiedt tegen een redelijke prijs, en u houdt ook van het concept om een ​​CDN bij de hand te hebben net als andere bronnen zoals een websitebouwer en automatische back-ups, is HostPapa de juiste keuze.

Als uw bedrijf echter een speciale server nodig heeft, u zich zorgen maakt over de websitesnelheid voor grotere sites, of als u een hostingservice zoekt met meer geavanceerde software en functies voor websiteontwerp, kunt u beter naar andere opties kijken. eerste.

Ten slotte, tenzij u zeer complexe vereisten heeft, is HostPapa een uitstekende optie voor de meeste websites. Je kunt niet fout gaan met HostPapa als je een kleine ondernemer bent die net begint.

Links

HostPapa-alternatieven

1. InMotion Hosting

InMotion Hosting

Met zijn talrijke handige functies is InMotion Hosting een van de meest betrouwbare WordPress-hostingalternatieven. Met zijn redelijk geprijsde en goed afgeronde gedeelde, toegewijde, reseller-, virtual private server (VPS) en WordPress-abonnementen, heeft de webhostingservice een brede functieset die voldoet aan verschillende persoonlijke en zakelijke webhostingvereisten.

Het heeft ook een goede uptime en klantenservice.

Als je WordPress-hosting nodig hebt, heeft InMotion een aantal opties. Uw digitale voetafdruk wordt opgeslagen op een server die uitsluitend is bedoeld voor WordPress-sites.

Qua laadtijden en betrouwbaarheid is dit een groot voordeel. Je WordPress website is onderdeel van een WordPress-only omgeving, wat een aantal voordelen heeft. Cache, PHP-workers en andere serverinstellingen zijn allemaal ingesteld op de door WordPress aanbevolen specificaties. U hoeft zich geen zorgen te maken over het hosten van uw website op een server waar de ene website Concrete5 draait en de andere Joomla.

WordPress heeft voor alle websites een wereld van harmonie, snelheid en stabiliteit gecreëerd.

Het contentmanagementsysteem is vooraf geladen op de op Linux gebaseerde, voor WordPress geoptimaliseerde servers van InMotion Hosting, die ook website-staging en automatische software-updates omvatten.

InMotion Hosting doet er alles aan om uw WordPress-plug-ins van derden up-to-date te houden. Het voegt ook een op maat geconfigureerde NGINX-stack en een intern cachingsysteem toe aan uw WordPress-installatie.

Snelle en eenvoudige websitehosting, services en technologische oplossingen met alle noodzakelijke elementen om een ​​klein bedrijf of een frisse nieuwe website te laten slagen. Met 99.99 procent uptime, gratis SSL, WordPress-installatie met één klik en een jaar lang een gratis domein, is het moeilijk om fout te gaan.

Hun krachtige servers zijn ondergebracht in zeer veilige datacenters, wat zorgt voor een optimale uptime en superieure bescherming tegen hackers en malware.

Klik Hier om Gedetailleerde Inmotion Hosting Review te lezen.

2. Gastheer

Is HostGator betrouwbaar

HostGator is een zeer krachtige webhostingprovider met het meeste hostaanbod, geschikt voor iedereen, van beginner tot expert.

Bovendien bieden ze veel functies waardoor het opvalt als een van mijn favoriete providers - twee miljoen anderen zijn het daarmee eens!

Je kunt je eigen pakket echt personaliseren door uit verschillende domeinen te kiezen of WordPress zelf in hun vrije ruimte te installeren; Dit helpt u niet alleen geld te besparen, maar heeft ook controle over hoe dingen worden gedaan, wat in bepaalde situaties gunstig kan zijn, zoals beveiligingsmaatregelen en updates.

De lage prijzen bij HostGator maken het gemakkelijk om je eigen site te starten. U kunt aan de slag met slechts $ 2.75 per maand en ze bieden veel klantenondersteuning, inclusief livechat!

Ze bieden ook gratis SSL-certificering, zodat u bij elke paginalading beschermd bent tegen gegevensdiefstal; evenals een GRATIS domeinnaam wanneer u zich ook via hen aanmeldt - over waarde gesproken !!

HostGator is het beste voor mensen die hun eigen kleine bedrijf willen starten en een gemakkelijke manier willen om een ​​website op te zetten. Als je op je hoede bent om te veel geld in hosting te investeren, maakt de lage toegangsdrempel van Host Gator het betaalbaar genoeg dat zelfs beginners ze kunnen betalen!

Klik Hier om Gedetailleerde Inmotion Hosting Review te lezen.

Veelgestelde vragen Gerelateerde HostPapa Review

👉Wat is HostPapa?

HostPapa is een op kleine bedrijven gerichte onafhankelijke hostingservice die een aantal aantrekkelijke functies biedt in zijn hostingplannen. Vanwege de lage initiële kosten kunnen de meeste mensen de meest elementaire plannen betalen, hoewel de verlengingskosten erg hoog kunnen zijn. Sommigen worden er misschien door aangetrokken vanwege de kleine schaal, terwijl anderen misschien worden uitgeschakeld door de beperkingen ervan.

✔Heeft HostPapa een websitebouwer?

HostPapa biedt een gratis websitebouwer met functies voor slepen en neerzetten. Hostingbedrijven staan ​​niet bekend om hun zeer veelzijdige webdesigners, zoals je misschien in het verleden hebt ontdekt, en HostPapa is daarop geen uitzondering. De organisatie van de bouwer is in ieder geval uitstekend geschikt voor beginners en gevorderden en je krijgt toegang tot een breed scala aan websitesjablonen en widgets.

👍Welke beveiligingsfuncties krijg ik op HostPapa?

De gedeelde hostingplannen van HostPapa worden geleverd met een hele reeks beveiligingsfuncties. Serverfirewall, monitoring en inbraakdetectie, preventie en reactie van DDoS-aanvallen, RAID-10-redundantie, Let's Encrypt SSL, netwerkmonitoring, brute force-detectie en meer zijn slechts enkele van de beschikbare functies.

Quick Links:

Conclusie - Is Hostpapa het waard?

Het heeft echter geen dedicated serverhosting, waardoor klanten toegang hebben tot hun eigen hardware. In plaats daarvan biedt het gedeelde en virtuele privéserverhosting, evenals een resellerservice.

De eenvoudige strategie met twee domeinen is de echte showstopper. HostPapa is een uitstekende waarde voor die zeer specifieke behoefte. Anders is het moeilijk bij te houden. HostPapa is een van de weinige overgebleven onafhankelijke webhostingbedrijven, maar hun onafhankelijkheid betekent dat ze de steun van hun rivalen missen.

HostPapa is een service die we het afgelopen jaar hebben gebruikt en die enorm is verbeterd. Ze hebben een bijna perfecte uptime, snelle laadtijden en veel beschikbare ondersteuningsopties. Onze ervaring was ook positief, wat ze de moeite waard maakt om te onderzoeken als je hostingdiensten nodig hebt of als je je geen zorgen maakt over hoge verlengingsprijzen. Kijk op hun website voor meer informatie!

Kortom

FEATURES: HostPapa is een cloudhostingprovider waarmee u in minder dan een uur websites op meerdere servers kunt hosten. Het heeft een breed scala aan functies, met name de mogelijkheid om online serverruimte te verhuren.

voordelen: HostPapa biedt hoogwaardige hosting met snelle laadtijden en geen verkeerspieken, dus uw site laadt snel en u hoeft zich geen zorgen te maken over vertragingen tijdens piekuren.

Voordelen: HostPapa biedt de tools die je nodig hebt om vandaag online geld te verdienen zonder enige eerdere ervaring.

Christine Williams
Deze auteur is geverifieerd op BloggersIdeas.com

Christine Williams is een ervaren webinhoudschrijver uit Portland voor Affiliatebay.net en ze is overdag schrijfster en 's nachts een lezer. Haar passie voor het helpen van mensen in alle aspecten van de internetmarketingindustrie komt tot uiting in de deskundige sectordekking die ze biedt. Ze bestrijkt een breed scala aan niches en deelt artikelen over populaire producten en online services. Ze schrijft ook voor veel toonaangevende tijdschriften zoals Forbes, NY Times en ze is er vast voorstander van om iets terug te geven aan de gemeenschap via haar inhoudsstukken.

Openbaarmaking van aangeslotenen: In volledige transparantie - sommige van de links op onze website zijn gelieerde links, als u ze gebruikt om een ​​aankoop te doen, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u (geen enkele!).

Reacties (3)

  1. HostPapa heeft mijn website een jaar bijgehouden. Gedurende die tijd was de service van topkwaliteit zodanig dat het niet nodig was om contact met hen op te nemen om een ​​enkel probleem op te lossen. Omdat mijn organisatie- en domeinkosten onmiddellijk werden betaald, heb ik HostPapa nooit een idee gegeven, en dat is precies wat je wilt als je een internetcafé runt! Maar daarna sloeg COVID19 toe en legden de beperkingen van de federale overheid mijn bedrijf maandenlang stil. Ik kwam onlangs terug van sluiting en ontdekte dat mijn creditcardgegevens waren verlopen en dat mijn website was opgeschort/verwijderd. ramp. Nou, het zou een ramp zijn geweest als de geweldige jongens en dames van HostPapa de website niet hadden hersteld en ook binnen 3 dagen weer up-and-running hadden. Ik kan ze niet genoeg bedanken. Seizoensgroeten voor jullie allemaal.

  2. Voordat ik HostPapa koos, had ik eigenlijk gezocht naar verschillende serviceproviders voor sites die ik duur en ingewikkeld vond om zelf de internetsite te maken, en de afwikkelingsvoorwaarden waren niet veelzijdig voor mijn oppervlakkige portemonnee. Dus zodra ik de online tutorials ervoer, zorgde ik er gemakkelijk voor om te kiezen uit veelzijdige HostPapa-ontwerpsjablonen van hoge kwaliteit en stijl. Ik zorgde ervoor dat mijn foto's van slechte kwaliteit werden aangepast en ook zonder problemen werden geplaatst. Ik bewerk de materialen van mijn website af en toe gemakkelijk en op elk moment. De abonnementskosten zijn redelijk en zelfs ik, wiens website niet zakelijk is, kan keer op keer betalen. Hoewel ik (door mijn eigen technische onwetendheid) niet alle aangeboden functies kan gebruiken, ben ik helemaal tevreden met de oplossing van HostPapa. Lidmaatschapsadviezen zijn snel en ik heb al meer dan 5 sterke jaren geen probleem ervaren.

  3. Geweldige recensie, ik heb dit soort recensies nog nooit gezien. Herziening van elk punt, functie, services, plannen en de meest aantrekkelijke voor- en nadelen

Laat een bericht achter